Er zijn verschillende vormen van healing. Denk aan Reiki, contact-healing, etc. Mijn mediumschap wordt gebruikt voor trance healing. Deze vorm gaat veel dieper, omdat het van binnen naar buiten zijn werk doet. Je kunt kiezen uit twee behandelingen: een trance healing of een trance healing op afstand.

Trance-healing
Bij deze vorm van healing ga ik in trance (dat wil zeggen een passieve staat van bewustzijn). De spirituele wereld gebruikt mij als instrument om een diepe vorm van healing, speciaal voor jou, te brengen.

De spirituele wereld weet heel goed waar jij healing nodig hebt. Ze kunnen werken op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Deze healing zal in stilte plaatsvinden, maar na afloop is er ruimte om je ervaring te delen.

Trance healing op afstand
Deze vorm van trancehealing werkt hetzelfde als de trance healing, maar dan op afstand. Dit houdt in dat je gewoon in je eigen omgeving de healing kunt ontvangen. Ik werk vanuit mijn praktijk voor je. Je zult misschien denken: “hoe kan dat dan?” Het werk van de spirituele wereld kent geen afstand. Vandaar dat dit een heel mooi alternatief is als je niet in de buurt woont of omdat je gezondheid het niet toelaat om te komen.

Van te voren plannen we telefonisch een afspraak in. Op het moment van de afspraak hebben we aan het begin even telefonisch contact. Ik zal je dan uitleggen wat je kunt verwachten en jij zorgt dat je ongestoord even een half uurtje kunt ontspannen (liggend of zittend). Als de healing is afgerond hebben we weer telefonisch contact voor het nagesprek waarbij we onze ervaringen kunnen uitwisselen.