Mediamieke reading
Tijdens deze reading wordt er contact gemaakt met een overledene. Ik merk vaak dat mensen dit van tevoren best spannend vinden, omdat je geen idee hebt van wat je kunt verwachten. Nou is het is zo, dat overledenen meekrijgen wat er in onze wereld gebeurt. Soms komen ze daarom ook met advies voor jou. Ze zijn blij dat ze even van zich kunnen laten horen via een medium. Het is eigenlijk even een hereniging tussen twee werelden en dat levert iedere keer weer mooie en ontroerende momenten op. Tevens kan dit je enorm helpen in je rouwverwerking.

Dit consult is ook mogelijk op afstand, dan gaat het online via zoom of beeldbellen.

 

 

Persoonlijke reading
Bij deze reading gaat het over jezelf. Ook hier is de ervaring dat mensen het spannend vinden, maar achteraf blijkt dat steeds ongegrond. Mensen zijn opgelucht dat ze gezien worden zoals ze echt zijn en er zijn nooit echt verrassingen. Deze reading kan je verder helpen. Er wordt contact gemaakt met jouw ziel en van daaruit krijg je (nieuwe) inzichten.

Dit kan voor jou heel verhelderend werken. Doordat je herkent dat bepaalde emoties van nu, uit het verleden komen, begrijp je soms ineens beter waardoor je nu zo reageert. Hierdoor vindt er automatisch ook healing plaats. Naast dit stukje inzicht krijg je vaak ook (nieuwe) handvatten om weer vooruit te kunnen. Dus zit je niet lekker in je vel, zijn er problemen, ontslag, relatieproblemen, onzekerheid, verdriet, angst of andere dingen waar je tegenaan loopt, dan doe je jezelf een groot cadeau met deze reading.

Dit consult is ook mogelijk op afstand, dan gaat het online via zoom of beeldbellen.